Kako izgleda imati najveći penis na svetu

Džon Falkon je neka vrsta slavne osobe u Njujorku zbog jednog velikog razloga: poseduje najveći penis na svetu.

Prosečna dužina muškog polnog organa u opuštenom stanju je od sedam do deset centimetara, a Džon ima duplo više – neverovatnih 20 centimetara.
Sa impresivnih 34 centimetra u erekciji, ovaj 41-ogodišnjak nedavno je izazvao uzbunu kod obezbeđenja na aerodromu u San Francisku, jer su mislili da u gaćama krije bombu.

Džon kaže da to iskustvo nije ništa novo za njega i da više ne vidi svoju predimenzioniranu muškost kao nešto posebno.
On kaže: “Išao sam u jevrejsku školu i bio sam jedini koji nije bio obrezan pa sam uvek mislio da su moji školski drugovi time fascinirani.

Tek u 19 godini Džon je stavio svoj ponos na test: “Bio sam prilično promiskuitetan,” priznaje on. Do 25 godine njime je vladao njegov ogromni ud, ali kaže da je tada stekao samopouzdanje i da mu to nije bilo toliko bitno.

Kada su u pitanju veze, Džon, koji je samac od 1996., kaže da se sa njim najduže viđaju žene koje su malo starije i iskusnije. “One su sve to već prošle, prevazišle su seks i traže nešto više od toga,” objašnjava on.

Što se tiče seksa, on insistira da tu nema nikakvih komplikacija: “Ekstremno volim predigru. Kada se druga osoba uzbudi i uživa, ja sam srećan. Potrebno mi je vreme da se uzbudim, strpljenje je ključno, ne očekujte od mene da se odmah podignem,” kaže on.

Kada ga pitaju da li bi promenio nešto u vezi sebe on kaže: “Ovo sam ja. Kada se pogledam ne vidim ništa specijalno, ali ipak uživam što imam nešto posebno.

(zena.blic.rs)

Dodaj komentar »